Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Οι "μπέμπηδες" του Παλλεσβιακού στο τελικό

Με λιονταρίσια ψυχή και πάθος για τη νίκη οι "μπέμπηδες" του Παλλεσβιακού συνέτριψαν στο ουδέτερο γήπεδο της Αγιάσου με 5-0 τον Αστέρα Περάματος. Ήταν ο ένας από τους δύο ημιτελικούς για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, ο άλλος ημιτελικός ήταν Οδ. Ελύτης - Αιγέας Πλωμ. 1-0. Ο Παλλεσβιακός μεταμορφωμένος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος χάρη στη παρουσία του Κώστα Βαργεμέζη στη θέση του προπονητή έδειξε ότι συνεχίζει τη δημιουργική δουλειά που γίνεται εδώ και δεκαετίες με την παραγωγή πολλών και καλών παικτών. Στην Αγιάσο τα παιδιά του Παλλεσβιακού έδειξαν ότι το παιχνίδι ήταν δικό τους. Μπήκαν δυνατά και ψυχωμένα από το πρώτο λεπτό και έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό. Τα πέντε γκολ της μεγάλης νίκης πέτυχαν ο Χονδρός 2, ο Γιάκας, ο Λούκα και ο Μακρυπούλιας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι την προσπάθεια του Κώστα Βαργεμέζη και των παιδιών στηρίζουν με πολλές πρωτοβουλίες τους "Οι Φίλοι του Παλλεσβιακού" όπως και το τραπέζι που έκαναν στα παιδιά πριν από καιρό στα Goody's στη προκυμαία. Εκεί παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Παλλεσβιακού Απ. Κλειδαράς, ο Γεν. Αρχηγός Γιώργος Μπέντο, ο Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος Στρατής Δαγκλής, ο προπονητής Κώστας Βαργεμέζης και όλα τα παιδιά της ομάδας.
Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες με τα παιδιά του Παλλεσβιακού και πιο κάτω διαβάστε για τα συγχαρητήρια που στέλνουν "Οι Φίλοι του Παλλεσβιακού" για τις επιτυχίες της ομάδας μας. 
Συγχαρητήρια από τους "ΦΙΛΟΥΣ του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ"
Με μήνυμα που έστειλαν "Οι Φίλοι του Παλλεσβιακού" απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους στον Κώστα Βαργεμέζη και στον Στρατή Δαγκλή για την προσπάθεια της ομάδας να φθάσει στο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος.
Επίσης, σε άλλο μήνυμά τους, απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους στον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Στρατή Σίμο και στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν να ανεβάσουν την ομάδα σε ανώτερη κατηγορία. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αντιπρόεδρο Απόστολο Κλειδαρά και στους Αργύρη Τσούρο, Παναγιώτη Τρύφων, Γιώργο Μπέντο για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: