Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ από ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ Α.Ε.Κ.

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά στο ξενοδοχείο "Crown Plaza" της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕΚ.
Στην εκδήλωση, κατά την οποία βραβεύτηκαν τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ (μπάσκετ, σκάκι, βόλεϊ, χάντμπολ), ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ταξιάρχης Φούντας, ρεπόρτερς της Ένωσης και βετεράνοι, τιμήθηκε μεταξύ άλλων και ο Μυτιληνιός παλαίμαχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου, που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα το 1971.
Συνοδευόμενος από τον επί σειρά ετών παράγοντα του Παλλεσβιακού Γιώργο Αμπελικιώτη, ο Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου μίλησε μάλιστα στο "greekfootball.gr" για τις διαφoρές του τότε από το σήμερα, την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τους υποψήφιους επενδυτές, ευχόμενους να έρθει επιτέλους μέσα στο 2013 "η Ανάσταση της ΑΕΚ".
"Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό, ανέκαθεν όταν είχε προβλήματα η ΑΕΚ οι εφημερίδες έβγαζαν και έναν καινούριο πρόεδρο και έναν καινούριο επενδυτή.
Μετά από λίγο καιρό, τελείωναν όλα απ' την αρχή. Εάν δε δω επενδυτή στα σίγουρα για την ομάδα, δεν πιστεύω..."

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο πρώην ρεπόρτερ της ΑΕΚ και νυν διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας Goal News, Ανδρέας Δημάτος.
Αναλυτικά, η συνέντευξη του Βαγγέλη Χατζηαναγνώστου: 
Πείτε μας για την εποχή που αγωνιζόσασταν, καθώς και για την κατάσταση της σημερινής ΑΕΚ...

"Η εποχή που αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ ήταν το 1971, τη χρονιά δηλαδή που πήραμε το πρωτάθλημα και παίξαμε εναντίον της Ίντερ. Είχαμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εποχής. Παπαϊωάννου, Καραφέσκος, Κεφαλίδης, Τόσκας και πολλοί άλλοι.
Μια μεγάλη ομάδα, την οποία όλοι θυμόμαστε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τη σημερινή ΑΕΚ. Πιστεύω όμως, ότι με τον καιρό κάτι θα γίνει και η Ανάσταση της ομάδας δεν είναι πολύ μακριά.

"Ποια η γνώμη σας για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ;

"Δυστυχώς είναι μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Η ΑΕΚ πάντα είχε πρόβλημα μετά τον κ. Μπάρλο, επί Προεδρίας του οποίου ήταν η καλύτερη εποχή στην ομάδα. Από εκεί και μετά είχαμε πάντα πρόβλημα και αποδείχθηκε ότι αυτοί που είχαν αναλάβει να διοικήσουν, δεν ήταν τόσο δυνατοί για την ΑΕΚ.
Βέβαια, αυτή τη στιγμή είναι λυπηρό που δεν υπάρχει τίποτα. Και όταν λέω τίποτα, εννοώ τίποτα και αυτό για μια μεγάλη ΑΕΚ είναι πάρα πολύ άσχημο. Από μεγάλη ομάδα γίναμε μικρή και μας αντιμετωπίζουν πια έτσι παντού, ως μικρή ομάδα. Εύχομαι να μη συνεχιστεί για πολυ καιρό ακόμα αυτό."

Δύο λόγια για τους υποψήφιους επενδυτές:
"Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό, ανέκαθεν όταν είχε προβλήματα η ΑΕΚ οι εφημερίδες έβγαζαν και έναν καινούριο πρόεδρο και έναν καινούριο επενδυτή.
Μετά από λίγο καιρό, τελείωναν όλα απ' την αρχή. Εάν δε δω επενδυτή στα σίγουρα για την ομάδα, δεν πιστεύω..."

Τέλος, μια ευχή για την νέα χρονιά;

"Εύχομαι η Ανάσταση της ομάδας μας να μην είναι πολύ μακριά. Και γρήγορα να αρχίσουμε να χαιρόμαστε ξανά.
Σιγά, σιγά να χτιστεί μια καινούργια ομάδα με ελπίδα."
ΠΗΓΗ: www.sportlesvos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: