Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΠΣΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Στην κατάμεστη σάλα του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο» η ΕΠΣ Λέσβου, έκοψε πριν από λίγη ώρα την πρωτοχρονιάτικη πίτας της, στην καθιερωμένη εκδήλωσή της αρχές του χρόνου που αποτελεί ουσιαστικά την γιορτή του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Η παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, λάμπρυνε την τελετή με το Χιώτη νέο ισχυρό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου να αποδεικνύει με τις δηλώσεις του, πως είναι διατεθειμένος –έχοντας τη γνώση- να σταθεί δίπλα στα ιδιαίτερα προβλήματα των νησιωτικών μας σωματείων και του νησιωτικού γενικά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Ζερδελής, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Παναγιώτης Καπάρας.
Παρόντες ακόμη και ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας, ο Διοικητής της Ασφάλειας Λέσβου Παναγιώτης Βάλεσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης Θεόδωρος Στεργίου, ο ισχυρός παράγοντας της λεσβιακής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας καθώς και ο Πρόεδρος και τα μελη του Συνδέσμου Δαιτητών Ποδοσφαίρου της Λέσβου κ. Πηγάσης.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, αφού καλωσόρισε τους παράγοντες των σωματείων που έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, στάθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά ακόμα και οι λιγοστοί παράγοντες με κάποια οικονομική ευρωστία που το στήριζαν ολοένα και μειώνονται.
Παράλληλα ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο της ΕΠΟ για την παρουσία του στην τελετή, τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία ενός νησιώτη παράγοντα στο τιμόνι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκομένους επισήμους, αλλά και οι απονομές των Κυπέλλων στους περσινούς πρωταθλητές.
Το Κύπελλο στον Πρωταθλητή Όλυμπο Αγιάσου για την Α’ Κατηγορία, απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ το Κύπελλο στον Πρωταθλητή της Β’ Κατηγορίας Κεραυνό Αφάλωνα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στον Πρόεδρο της ομάδας Χασαπάκη.
Τιμήθηκαν ακόμη οι πρώτοι σκόρερς της Α΄ και Β΄ Τοπικής Κατηγορίας, Τόλης Λαλάς και Στρατής Γονιδέλλης.
Πηγή: www.sportlesvos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: