Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

87 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ

ΓΙΑ ΤΑ 87 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ
Επιτυχημένη η γιορτή του Παλλεσβιακού
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Παλλεσβιακός Γυμναστικός Σύλλογος για την συμπλήρωση 87 χρόνων από την χρονιά που ιδρύθηκε, όπου τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον πλέον ιστορικό σύλλογο του νησιού και του Αιγαίου γενικότερα.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Μυτιλήνης Παντελής Πατερέλλης και Απόστολος Πατέστος, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καλλιόπη Πρωτογεράκη - Γόμου, ο πρώην Αντινομάρχης Παναγιώτης Καλλονιάτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στρατής Δαγκλής, ο Αντιπρόεδρος του ΝΑΟΛ Κυριάκος Πετρέλλης και ο Διευθυντής του Οργανισμού Μαρίνος Ζαχαρίου, ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ Πέτρος Γιώκος, ο Πρόεδρος του Ε.Θ.Ο. Καλλονής Καζαντζόγλου Ιγνάτιος, αλλά και ο Δήμαρχος του Κιουτσούκ Κιόι Μεσούτ Εργκίν, καθώς και πλήθος κόσμου.
Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή βίντεο το οποίο περιείχε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της 87χρονης ιστορίας του Παλλεσβιακού, ενώ συνεχίστηκε με τις απονομές αναμνηστικών πλακετών. Ο Παλλεσβιακός τίμησε την Αλκινόη Κατσικαδέλλη την πρώτη αθλήτρια στίβου που διακρίθηκε όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, τους Αχιλλέα Βαρσάνη και Γιώργο Πατλάκα που ξεκίνησαν ως αθλητές και συνέχισαν να προσφέρουν στον αθλητισμό ως διαιτητές, τον Μιχάλη Ρούσσο βετεράνο μπασκετμπολίστα, τον Τάκη Βουβούλη για τις επιτυχίες στο χώρο του Βόλεϊ, τον Λάκη Μέγα που προσφέρει μέχρι και σήμερα τις υπηρεσίες του στην ομάδα, τον Κώστα Παπαδόπουλο Πρόεδρο του ΑΟΔΜ, τον Σταύρο Ψαρρόπουλο και τον ΝΑΟΛ που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Παλλεσβιακού, αλλά και την οικογένεια Ζαλέ που τα τελευταία χρόνια είναι από τους βασικούς χορηγούς στα ταξίδια του Παλλεσβιακού στην Τουρκία για αθλητικές εκδηλώσεις.
Παράλληλα τιμήθηκαν η αντρική ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε φέτος το κύπελλο, η παιδική ομάδα μπάσκετ που το 2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και οι μαθητές - αθλητές του συλλόγου που πέρασαν με επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις και μπήκαν σε πανεπιστήμια. Παράλληλα στο Φουαγέ του Δημοτικού θεάτρου λειτουργούσε έκθεση με φωτογραφίες ρετρό, αλλά και αθλητικά εκθέματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα.
Ο Πρόεδρος και ψυχή του συλλόγου Γιώργος Αμπελικιώτης, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους εκείνους, που χρόνια τώρα δίνουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο ζωή στον Παλλεσβιακό και ευχήθηκε ανάλογες εκδηλώσεις να γίνουν και στο μέλλον.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο συνάδελφος Δημήτρης Κουκουνιάς που επιμελήθηκε και το οπτικό κομμάτι της βραδιάς, ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή του Μάκη Βενέτα στην παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού της εκδήλωσης.

1 σχόλιο:

ΚΑΡΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ"87 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ "ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΕΚΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ,ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!