Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2006

ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ...


Ένα νέο γήπεδο προστίθεται, κοντά, στο ήδη υπάρχον Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Είναι το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο σχολικό συγκρότημα των ΤΕΕ Μυτιλήνης. Διαθέτει έναν κανονικό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο, σπαρμένο με χορτάρι, προβολείς, κερκίδες με 500 καρεκλάκια για τους φιλάθλους και αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις (γραφείο προσωπικού, αποθήκη υλικών, αίθουσες αθλητών). Πιστεύουμε πως θα προσφέρει πολλά στο λεσβιακό ποδόσφαιρο αρκεί …να επανδρωθεί σωστά και να μην εγκαταλειφθεί στη τύχη του.

2 σχόλια:

ΕΡΜΗΣ είπε...

Εδώ βρίσκεται η ουσία του θέματος. Οχι μόνο να φτιάχνεις στάδια αλλά και να τα οργανώνεις. Διότι η θέα των πάλαι ποτέ ένδοξων ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν μας γεμίζει και με ιδιαίτερη αισιοδοξία. Αλλά ποιός ξέρει. Πάντα ο Ελληνας μας εκπλήσει.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ είπε...

Είμαστε, αγαπητέ Ερμή, των άκρων εδώ στην Ελλάδα. Μπορούμε να κάνουμε πολλά αλλά... και να τα γκρεμίσουμε όλα σε μια στιγμή. Μην ξεχνάς ότι η ΛΕΣΒΟΣ απέκτησε ένα από τα πρώτα 5 γήπεδα που έκανε η ΕΠΟ (στη Θερμή)αλλά είναι σχεδόν άχρηστο σήμερα. Οι επόμενες Ενώσεις το αποκτούν τώρα αλλά με καλύτερες προ¨θποθέσεις λειτουργίας και συντήρησης.