Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ από ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ Α.Ε.Κ.

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά στο ξενοδοχείο "Crown Plaza" της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕΚ.
Στην εκδήλωση, κατά την οποία βραβεύτηκαν τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ (μπάσκετ, σκάκι, βόλεϊ, χάντμπολ), ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ταξιάρχης Φούντας, ρεπόρτερς της Ένωσης και βετεράνοι, τιμήθηκε μεταξύ άλλων και ο Μυτιληνιός παλαίμαχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου, που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα το 1971.
Συνοδευόμενος από τον επί σειρά ετών παράγοντα του Παλλεσβιακού Γιώργο Αμπελικιώτη, ο Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου μίλησε μάλιστα στο "greekfootball.gr" για τις διαφoρές του τότε από το σήμερα, την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τους υποψήφιους επενδυτές, ευχόμενους να έρθει επιτέλους μέσα στο 2013 "η Ανάσταση της ΑΕΚ".
"Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό, ανέκαθεν όταν είχε προβλήματα η ΑΕΚ οι εφημερίδες έβγαζαν και έναν καινούριο πρόεδρο και έναν καινούριο επενδυτή.
Μετά από λίγο καιρό, τελείωναν όλα απ' την αρχή. Εάν δε δω επενδυτή στα σίγουρα για την ομάδα, δεν πιστεύω..."

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο πρώην ρεπόρτερ της ΑΕΚ και νυν διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας Goal News, Ανδρέας Δημάτος.
Αναλυτικά, η συνέντευξη του Βαγγέλη Χατζηαναγνώστου: 
Πείτε μας για την εποχή που αγωνιζόσασταν, καθώς και για την κατάσταση της σημερινής ΑΕΚ...

"Η εποχή που αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ ήταν το 1971, τη χρονιά δηλαδή που πήραμε το πρωτάθλημα και παίξαμε εναντίον της Ίντερ. Είχαμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εποχής. Παπαϊωάννου, Καραφέσκος, Κεφαλίδης, Τόσκας και πολλοί άλλοι.
Μια μεγάλη ομάδα, την οποία όλοι θυμόμαστε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τη σημερινή ΑΕΚ. Πιστεύω όμως, ότι με τον καιρό κάτι θα γίνει και η Ανάσταση της ομάδας δεν είναι πολύ μακριά.

"Ποια η γνώμη σας για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ;

"Δυστυχώς είναι μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Η ΑΕΚ πάντα είχε πρόβλημα μετά τον κ. Μπάρλο, επί Προεδρίας του οποίου ήταν η καλύτερη εποχή στην ομάδα. Από εκεί και μετά είχαμε πάντα πρόβλημα και αποδείχθηκε ότι αυτοί που είχαν αναλάβει να διοικήσουν, δεν ήταν τόσο δυνατοί για την ΑΕΚ.
Βέβαια, αυτή τη στιγμή είναι λυπηρό που δεν υπάρχει τίποτα. Και όταν λέω τίποτα, εννοώ τίποτα και αυτό για μια μεγάλη ΑΕΚ είναι πάρα πολύ άσχημο. Από μεγάλη ομάδα γίναμε μικρή και μας αντιμετωπίζουν πια έτσι παντού, ως μικρή ομάδα. Εύχομαι να μη συνεχιστεί για πολυ καιρό ακόμα αυτό."

Δύο λόγια για τους υποψήφιους επενδυτές:
"Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό, ανέκαθεν όταν είχε προβλήματα η ΑΕΚ οι εφημερίδες έβγαζαν και έναν καινούριο πρόεδρο και έναν καινούριο επενδυτή.
Μετά από λίγο καιρό, τελείωναν όλα απ' την αρχή. Εάν δε δω επενδυτή στα σίγουρα για την ομάδα, δεν πιστεύω..."

Τέλος, μια ευχή για την νέα χρονιά;

"Εύχομαι η Ανάσταση της ομάδας μας να μην είναι πολύ μακριά. Και γρήγορα να αρχίσουμε να χαιρόμαστε ξανά.
Σιγά, σιγά να χτιστεί μια καινούργια ομάδα με ελπίδα."
ΠΗΓΗ: www.sportlesvos.gr

Σε ευχαριστούμε ΙΣΙΔΩΡΕ


Σαν να μας βλέπει ο Θεός... 
μέσα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε 
και μας έστειλε τα δώρα του.
Ο Παλλεσβιακός χάρη σε χορηγία που έκανε 
ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ
απέκτησε για τα γραφεία του, όπου συνεδριάζει
1 γραφείο συνδριάσεων και τις αντίστοιχες καρέκλες
και έπεται συνέχεια του εξοπλισμού μας. 
Ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ 
οφείλουμε να πούμε
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    στον ΙΣΙΔΩΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΑ   

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

TO 3916 ΚΕΡΔΙΖΕΙ....

Μετά από την διάθεση των λαχνών 
που κυκλοφόρησε ο Σύλλογός μας 
εδώ και τέσσερις μήνες 
ήρθε η στιγμή της κλήρωσης και της ανάδειξης 
του μεγάλου τυχερού που κερδίζει μια τηλεόραση 32''.
Όοιος έχει λοιπόν τον τυχερό αριθμό 3916 
θα πρέπει να απευθυνθεί στον πρόεδρο του Παλλεσβιακού, κ. Δημήτρη Φωταρέλλη 
ώστε να παραλάβει το δώρο του.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν 
την προσπάθειά μας και τους ευχόμαστε
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Από τη Διοίκηση του ΕΠΓΣ Παλλεσβιακού Μυτιλήνης
τηλ. επικοινωνίας 6972 733 422

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΠΣΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Στην κατάμεστη σάλα του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο» η ΕΠΣ Λέσβου, έκοψε πριν από λίγη ώρα την πρωτοχρονιάτικη πίτας της, στην καθιερωμένη εκδήλωσή της αρχές του χρόνου που αποτελεί ουσιαστικά την γιορτή του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Η παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, λάμπρυνε την τελετή με το Χιώτη νέο ισχυρό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου να αποδεικνύει με τις δηλώσεις του, πως είναι διατεθειμένος –έχοντας τη γνώση- να σταθεί δίπλα στα ιδιαίτερα προβλήματα των νησιωτικών μας σωματείων και του νησιωτικού γενικά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Ζερδελής, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Παναγιώτης Καπάρας.
Παρόντες ακόμη και ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας, ο Διοικητής της Ασφάλειας Λέσβου Παναγιώτης Βάλεσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης Θεόδωρος Στεργίου, ο ισχυρός παράγοντας της λεσβιακής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας καθώς και ο Πρόεδρος και τα μελη του Συνδέσμου Δαιτητών Ποδοσφαίρου της Λέσβου κ. Πηγάσης.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, αφού καλωσόρισε τους παράγοντες των σωματείων που έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, στάθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά ακόμα και οι λιγοστοί παράγοντες με κάποια οικονομική ευρωστία που το στήριζαν ολοένα και μειώνονται.
Παράλληλα ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο της ΕΠΟ για την παρουσία του στην τελετή, τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία ενός νησιώτη παράγοντα στο τιμόνι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκομένους επισήμους, αλλά και οι απονομές των Κυπέλλων στους περσινούς πρωταθλητές.
Το Κύπελλο στον Πρωταθλητή Όλυμπο Αγιάσου για την Α’ Κατηγορία, απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ το Κύπελλο στον Πρωταθλητή της Β’ Κατηγορίας Κεραυνό Αφάλωνα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στον Πρόεδρο της ομάδας Χασαπάκη.
Τιμήθηκαν ακόμη οι πρώτοι σκόρερς της Α΄ και Β΄ Τοπικής Κατηγορίας, Τόλης Λαλάς και Στρατής Γονιδέλλης.
Πηγή: www.sportlesvos.gr

Ο Ψαρρόπουλος για τα γήπεδα

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, δεν έμεινε μόνο στα… τυπικά στην ομιλία του προς τους παράγοντες του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά γήπεδα του νησιού, με τα ερασιτεχνικά σωματεία να έχουν πια πολύ δύσκολη την πρόσβασή τους σε αυτά και ειδικότερα στα γήπεδα που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα. Χωρίς περιστροφές αλλά και χωρίς να κατονομάσει υπευθύνους και πρωταγωνιστές, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον… «πόλεμο» ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει τελευταία με αφορμή το "γηπεδικό" ζήτημα, φέρνοντας προ των ευθυνών της τη δημοτική αρχή. Ο κ. Ψαρρόπουλος υπενθύμισε με νόημα πως τα δημοτικά γήπεδα είναι πρώτιστα για να στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να φιλοξενούν τη νεολαία, αν και δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται και ο Δήμος Λέσβου, αδυνατώντας να συντηρήσει ικανοποιητικά τα γήπεδά του. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ψαρρόπουλος τόνισε πως η ΕΠΣ θα είναι κοντά στα σωματεία και παρούσα, έτοιμη να παρέμβει όποτε κρίνει πως είναι απαραίτητο για να υπερασπιστεί τα δίκαια των αιτημάτων τους και απέφυγε να μιλήσει πιο διεξοδικά για το ζήτημα, δεδομένου πως δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στην εκδήλωση λόγω του ότι την ίδια ώρα συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο της Λέσβου.
Πηγή: www.sportlesvos.gr

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ''ΠΑΛΛΕ''

Ο Αχιλλέας ήταν ο μεγάλος νικητής του εξ' αναβολής αγώνα με αντίπαλο τον Παλλεσβιακό για τη 10η Αγωνιστική της Β' Κατηγορίας.

Ο αγώνας είχε διακοπεί στο ημίχρονο λόγω καταρρακτώδους βροχής με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας της Πέτρας.
Το μεσημέρι, το ματς συνεχίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο, χωρίς να υπάρξει αλλαγή του σκορ, με τον Αχιλλέα Πέτρας να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Αποτελέσματα
10η Αγωνιστική (εξ' αναβολής)
Αχιλλέας Πέτρας-Παλλεσβιακός 1-0

Bαθμολογία

Σε 12 αγώνες
1. Ατρομητος Ανεμώτιας  29  29-11
2. Οδυσσέας Ελύτης  29  27-11
3. Αστέρας Ιππείου  22   32-16
4. Πολιχνίτος  20  26-23
5. Καραβαγγέλης Στύψης* 19 27-21
6. Αχιλλέας Πέτρας 16 16-17
7. Ορφέας Κεραμειών 14 16-25
8. Αρίων Μήθυμνας 13 16-25
9. Παλλεσβιακός* 12 15-20
10. Δόξα Πλαγιάς 9 11-18
11. Ερμής Παμφίλων 9 11-22
12. Αρίων Παλαιοκήπου 5 9-32

* Ο Παλλεσβιακός έχει ένα μηδενισμό και -2 βαθμούς, ο Καραβαγγέλης έχει -2 βαθμούς λόγω περσινής ποινής για έλλειψη καταστάσεων υγείας
Πηγή δημοσιεύματος: www.sportlesvos.gr