Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ...φιλικά!!!

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

Η ανακοίνωση – διαμαρτυρία της ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΑ ούτε λίγο ούτε πολύ πάει να βγάλει τρελούς όλους όσους έζησαν τα γεγονότα της προηγούμενης αγωνιστικής στο γήπεδο Φίλιας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παλλεσβιακού Μυτιλήνης. Αντί να προβληματισθούν και να προσπαθήσουν να διώξουν τους ταραξίες από το γήπεδο, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μήπως θα πρέπει να δώσουμε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και βίντεο (από κινητό) που καταγράφει τα επεισόδια για να αποδείξουμε την αλήθεια;
Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε:
-Είναι αλήθεια ότι ξεκίνησε ο αγώνας με άλλο επόπτη (που βρέθηκε τυχαία στη Φίλια) που αντικατέστησε τον επόπτη που σύμφωνα με δηλώσεις του «ανθρώπου με το ραβδί» (ντέμπλα μικρή) τον περιμένανε για να τα πούνε…. Αλλά αυτός φοβήθηκε και δεν πήγε. Τη γλύτωσε αυτός την πληρώσαμε εμείς.
-Είναι αλήθεια ότι αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο «άνθρωπος με το ραβδί» που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος Φίλιας;
-Είναι αλήθεια ότι έγινε ‘’ ντου’’ στο 83’ όταν ανατράπηκε και ορθώς δόθηκε φάουλ υπέρ του Νο 10, ποδοσφαιριστή μας; Ο ποδοσφαιριστής Φώνιανης χειροδίκησε κατά ποδοσφαιριστή μας. Ο διαιτητής που τα είδε όλα θυμάστε ποιόν ήθελε να τιμωρήσει; Κάποιον που ήταν στον πάγκο και δεν έπαιζε… «»
-Είναι αλήθεια ότι έγινε «ντου» των παικτών της Φίλιας στους παίκτες του Παλλεσβιακού μπροστά στον πάγκο μας. Γιατί δεν έφυγαν προς τα αποδυτήρια αλλά έτρεξαν να μας δείρουν (μπροστά στο πάγκο μας;)
-Είναι αλήθεια ότι εξαγριωμένοι «φίλαθλοι» της Φίλιας με τη λήξη του παιχνιδιού περικύκλωσαν τα αποδυτήρια και έσπασαν το τζάμι των αποδυτηρίων του Παλλεσβιακού τη στιγμή που ήταν όλοι η ομάδα μέσα.
-Γιατί δεν έγραψε έκθεση ή αν έγραψε τι αναφέρει ο παρατηρητής του αγώνα κ. Σταθάκης Λάμπρος για το επεισόδιο του Φώνιανη και τα επεισόδια στη λήξη του αγώνα;
-Η «συγνώμη» που βγήκε από το στόμα του Αργύρη Κωκκώνη άραγε δεν λέει τίποτα σε σας ; Έγινε για πλάκα, ή πραγματικά κατάλαβε από την πολυετή παρουσία του στα λεσβιακά γήπεδα «ότι κακώς έγινε ότι έγινε» και το θέμα έκλεισε.
-Στη ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Φίλιας αναγνωρίζονται «μεμωνομένα μικροεπεισόδια». Ερωτούμε λοιπόν το κ. Σταθάκη «αυτά που όλοι είδαν γιατί εκείνος και ο διαιτητής δεν τα είδαν να τα τιμωρήσουν;».
-Στη ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Φίλιας ο χαρακτηρισμός για τους νεαρούς παίκτες μας «μπουμπούκια» αποδεικνύει με το πιο γλαφυρό τρόπο πως είδαν και αντιμετώπισαν την ομάδα μας.
Κάτω τα χέρια από τον Παλλεσβιακό.
Κύριοι της Φίλιας, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Στο μικρό τόπο που ζούμε (όλοι μαζί) κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Είμαστε και είσαστε πολύ γνωστοί. Διώξτε τους ανεγκέφαλους από το γήπεδο. Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει απαντήσεις.
Ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος στη ομάδα της Φίλιας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΕΠΓΣ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΦΙΛΙΑ - ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ 1-1

Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στην Φίλια με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τελικά τους βαθμούς. Ο Παλλεσβιακός προηγήθηκε με τον Βερβέρη αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες και το πλήρωσε αφού ο Κοκώνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με καρφωτή κεφάλια μετά από κτύπημα κόρνερ. Μετά την λήξη του αγώνα ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε αυτούς του Παλλεσβιακού και έπεσαν αρκετές “ψιλές”, ενώ την ώρα που οι παίκτες του Παλλεσβιακού ήταν στα αποδυτήρια κάποιοι πέταξαν πέτρες στα τζάμια, με αποτέλεσμα αυτά να σπάσουν και να κινδυνεύσουν να τραυματιστούν όσοι βρίσκονταν μέσα σε αυτά.
Η βαθμολογία(σε 8 αγώνες)
1.Αναγέννηση Γέρας 22 32 - 9
2.Αστέρας Νίκης 17 20 - 7
3.Αιγέας Πλωμ. 11 11 - 13
4.Κεραυνός Αφάλ. 10 14 - 17
5.Ορφέας Κεραμ. 10 12 - 17
6.Παλλεσβιακός 8 11 - 16
7.Φίλια 6 7 - 16
8.Δόξα Πλαγιάς 3 9 - 17