Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2006

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007


Ο πρωταθλητής ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ και οι ποδοσφαιριστές του, στο παιδικό πρωτάθλημα Λέσβου για την αγωνιστική περίοδο 2005 - 2006, σας εύχονται "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007"

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2006

ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ...


Ένα νέο γήπεδο προστίθεται, κοντά, στο ήδη υπάρχον Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Είναι το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο σχολικό συγκρότημα των ΤΕΕ Μυτιλήνης. Διαθέτει έναν κανονικό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο, σπαρμένο με χορτάρι, προβολείς, κερκίδες με 500 καρεκλάκια για τους φιλάθλους και αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις (γραφείο προσωπικού, αποθήκη υλικών, αίθουσες αθλητών). Πιστεύουμε πως θα προσφέρει πολλά στο λεσβιακό ποδόσφαιρο αρκεί …να επανδρωθεί σωστά και να μην εγκαταλειφθεί στη τύχη του.

ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ


ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…
Δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές του Παλλεσβιακού, ο Άδωνης Παπαδόπουλος και Μάχο Ζβάνια, αποτελούν παρελθόν αφού ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε την αδυναμία του να ανταπεξέλθει στη πληρωμή των υπολοίπων έξι μηνών. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές με την αγωνιστική παρουσία τους ανέβασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παλλεσβιακό μετά από μια χαμένη δεκαετία στις μικρότερες κατηγορίες. Κρίμα που δεν ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν…

GUMEC SPOR - PALLESVIAKOS


ΕΠΑΙΞΑΝ…
Οι εικονιζόμενοι αποτελούν την αποστολή της ομάδας του Παλλεσβιακού στο φιλικό παιχνίδι με την τουρκική GUMEC SPOR. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα ονόματα όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι.
Από πάνω αριστερά: Κουκουνιάς, Μουσταφά, Φώτας, Σκαλοχωρίτης, Αντώναρος, Καφαλούκος Ρ., Μέγας, Γκαγκάνης.
Κάτω από αριστερά: Παπαδόπουλος, Διακορώνας, Γονιδέλλης, Καφαλούκος Ε., Αθανασέλος, Καδής.

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2006

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ


Η ομάδα του Παλλεσβιακού βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στο GUMEC, ένα χωριό 4.000 κατοίκων λίγα χιλιόμετρα έξω από το AIVALIK προκειμένου να αγωνισθείμε την τοπική GUMEC SPOR. Η φιλοξενία της ελληνικής ομάδας έγινε από τον Δήμαρχο του GUMEC και ήταν άριστη. Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έδειξαν τις αρετές τους, η κάθε μιά σύμφωνα με την κατηγορία που αγωνίζεται.... Το τελικό 4-1 υπέρ της GUMEC SPOR κρίνεται δίκαιο αφού αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία της περιφέρειας του BALIKESIR.

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2006

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ



Από σήμερα φίλες και φίλοι του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε με διάφορα νέα της μεγάλης μας ομάδας από την επίσημη ιστοσελίδα. Θα μπορείτε να μάθετε που αγωνίζεται, ποιό ήταν το αποτέλεσμα, η βαθμολογία και διάφορα άλλα νέα που ενδιαφέρουν.